Zonnebrillen

Oog voor design en kwaliteit Elk jaar bezoekt de familie grit / onze inkopers nationale en internationale brillenbeurzen om daar te bekijken wat de nieuwe trends zijn in zowel design als techniek.

Onze Collectie

Coco Chanel staat bekend als Koningin van de Mode, een reputatie die door haar opvolgers met succes wordt voortgezet. Ook in zonnebrillen worden schitterende materialen gecombineerd met een perfecte afwerking. Natuurlijk met authentieke, herkenbare Chanel details.

De brillen van Giorgio Armani zijn al even tijdloos en stijlvol als de kleding. De ingetogen monturen ogen eenvoudig en elegant. Ze hebben een pure, minimalistische vorm en zijn luxueus afgewerkt.

 

Theo staat om zijn baanbrekende monturen; een merk dat klanten iets anders wil bieden dan mainstream brillen. Al meer dan 20 jaar maken de mensen achter Theo creatieve, bijzondere monturen, die meer de titel ‘sieraad’ verdienen dan montuur. Kom de collectie gerust bij ons bekijken.

Het Deense brillenmerk Lindberg staat voor lichte, minimalistische brillen, bijvoorbeeld met de lijn AIR titanium: licht, maar supersterk. Lindberg is een groot succes, binnen en buiten Denemarken. Zelfs koningin Margrethe de tweede en Prins Hendrik van Denemarken dragen Lindberg Air titanium.

Cazal staat bekend om zijn extravagante brillen. Echte eye catchers! De (zonne)brillen zijn in de stijl van de 70’s, 80’s en 90’s. Cazal is één van de meest opvallende merken en niet voor niets geliefd in de hiphop-wereld.

Modehuis Prada vólgt mode niet, maar creëert die. De elementen uit de collectie van kleding en accessoires zijn eveneens terug te vinden in de brillen, waardoor de collecties één geheel vormen.

Een merk met historie: Generaal MacCready van de Amerikaanse luchtmacht gaf de opdracht een nieuwe zonnebril te ontwikkelen, die beschermt tegen de scherpe zon op grote hoogtes. Dit werd het iconische pilotenmodel van Ray-Ban, waarmee in begin jaren ’30 de basis werd gelegd voor het huidige merk.

Volg ons ook op