Brillen

Elk jaar bezoekt de familie Grit nationale en internationale brillenbeurzen om daar te bekijken wat de nieuwe trends zijn in zowel design als techniek.

Onze Collectie

Never out of fashion met een zonnebril of correctiebril van Dior. Verfijnde strakke lijnen met een betoverende flair. Voor brildragers die graag het elegante statement maken waar het modehuis om bekend staat. Bij Grit Optiek vindt u vast een Dior die bij uw persoonlijkheid past.

Lees meer

Dit zijn geen brillen, dit zijn maskers. Maskers gemaakt op de gezichten van hen die ze dragen. Niet om u te verbergen, maar om uw identiteit te openbaren. Bizarre brillen en toch heel draagbaar… Wauw KUBORAUM!

Lees meer

De brillen van Dick Moby zijn duurzaam tot in de kern. Met tijdloze, frisse monturen van gerecycled en biologisch acetaat. Speciaal voor de bewuste mens met een neusje voor duurzaamheid.

Lees meer

Speciaal voor de vlakkere, platte neus. Gemaakt in Japan van solide materialen. Oh My Glasses Tokyo is in Nederland alleen te koop bij Grit Optiek.

Lees meer

Licht en fris. Handgemaakt in Berlijn en geen enkele concessie in kwaliteit. Eigenlijk is alles hoogwaardig te noemen aan de brillen van MYKITA bij Grit Optiek.

Lees meer

3D geprinte monturen met een gepatenteerd schroefloos scharniersysteem. Gekke vormen, 30% lichter dan normale monturen en nog steeds zeer draagbaar. Voor als u eens wat anders wilt.

Lees meer

Volledige a-symetrische brillen. Is dat mogelijk? Jazeker! Voor als u écht origineel wilt zijn. Grit Optiek is één van de drie plekken in Nederland waar u Masahiro Maruyama-brillen kunt krijgen.

Lees meer

Elegante brillen uit de stad van de liefde. Een originele uiting van het typische Parijse chic in opvallende kleuren en sierlijke vormen. Voor wie vrolijk en een tikkeltje anders door het leven gaat

Lees meer

Eén van de laatste merken ter wereld met monturen van walsdoublé. Prachtige luxe brillen van onverwoestbare kwaliteit. Echt waar. Wij zijn trots om Henry Jullien bij Grit Optiek te verkopen.

Lees meer

Niet te gek, wel gewoon mooi. Ingetogen monturen die sierlijk overgaan in het gezicht. Voor de bescheiden brildrager die zoekt naar tijdloze perfectie in een minimalistische vorm.

Lees meer

Mooie kleurrijke modellen. Absoluut niet saai, maar wel draagbaar. Als correctiebril en zonnebril met photochromic, gepolariseerd of HD-glas. Echt glas, dus extra krasbestendig.

Lees meer

Voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn. De brillen van Anne et Valentin bij Grit Optiek zijn opvallend maar elegant, smaakvol en eigenzinnig. Voor iedereen die niet in een hokje past.

Lees meer

Een gevoel van luxe elegantie voor op uw neus. Gericht op de vrouw. CHANEL-brillen zijn al jaren populair met schitterende materialen, perfecte afwerking en unieke details.

Lees meer

Het koppigste brillenmerk ter wereld. Voor als u echt iets origineels wilt. Al meer dan 20 jaar maakt theo creatieve, bijzondere monturen, die meer de titel ‘sieraad’ verdienen dan montuur.

Lees meer

Het Deense brillenmerk Lindberg staat voor licht en minimalistisch. Met bijvoorbeeld de lijn AIR titanium: licht, maar supersterk. Lindberg is een groot succes, binnen en buiten Denemarken.

Lees meer

Voor een look die past bij iedere gelegenheid. Tijdloze brillen, modern, voor mannen en vrouwen. Met in de collectie dé festivalbril. Ray-Ban is gewoon voor iedereen. Overal.

Lees meer
Volg ons ook op