Zonnebrillen

Oog voor design en kwaliteit Elk jaar bezoekt de familie grit / onze inkopers nationale en internationale brillenbeurzen om daar te bekijken wat de nieuwe trends zijn in zowel design als techniek.

Onze Collectie

De brillen van Dick Moby zijn duurzaam tot in de kern. Met tijdloze, frisse monturen van gerecycled en biologisch acetaat. Speciaal voor de bewuste mens met een neusje voor duurzaamheid.

Lees meer

De beste zonnebril voor onderweg. Of u nou reist over land of over water. Voor de liefhebber die rustig wilt kijken en scherp wilt zien. Met glazen die bekend staan als de beste ter wereld.

Lees meer

Zo eentje die opa had. De vertrouwde zonnebrillen van Persol behoren niet zomaar tot de klassiekers. De brillen zijn van een kwaliteit die lang meegaat. Dat moet ook wel, met zo’n tijdloos model.

Lees meer

Licht en fris. Handgemaakt in Berlijn en geen enkele concessie in kwaliteit. Eigenlijk is alles hoogwaardig te noemen aan de brillen van MYKITA bij Grit Optiek.

Lees meer

Niet te gek, wel gewoon mooi. Ingetogen monturen die sierlijk overgaan in het gezicht. Voor de bescheiden brildrager die zoekt naar tijdloze perfectie in een minimalistische vorm.

Lees meer

Mooie kleurrijke modellen. Absoluut niet saai, maar wel draagbaar. Als correctiebril en zonnebril met photochromic, gepolariseerd of HD-glas. Echt glas, dus extra krasbestendig.

Lees meer

Weelderigheid met een Italiaans karakter. De brillen van Dolce&Gabbana zijn fashionbrillen. Gericht op de mode van nu. Voor elk type man of vrouw waarmee u de wereld even helemaal om ú laat draaien.

Lees meer

Voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn. De brillen van Anne et Valentin bij Grit Optiek zijn opvallend maar elegant, smaakvol en eigenzinnig. Voor iedereen die niet in een hokje past.

Lees meer

Een gevoel van luxe elegantie voor op uw neus. Gericht op de vrouw. CHANEL-brillen zijn al jaren populair met schitterende materialen, perfecte afwerking en unieke details.

Lees meer

Het koppigste brillenmerk ter wereld. Voor als u echt iets origineels wilt. Al meer dan 20 jaar maakt theo creatieve, bijzondere monturen, die meer de titel ‘sieraad’ verdienen dan montuur.

Lees meer

Het Deense brillenmerk Lindberg staat voor licht en minimalistisch. Met bijvoorbeeld de lijn AIR titanium: licht, maar supersterk. Lindberg is een groot succes, binnen en buiten Denemarken.

Lees meer

Extravagant. De zonnebrillen van Cazal zijn extravagant. Cazal, maximalism, en dat zeggen ze niet voor niets. In stijl van de 70’s, 80’s en 90’s is Cazal één van de opvallendste merken in de brillenwereld.

 

Lees meer

Eigenwijze high fashion. Voor brildragers die zich willen onderscheiden. Badend in de wereld van mode, kunst en architectuur. Een Prada-bril is uitgesproken elegant en verfijnd.

Lees meer

Voor een look die past bij iedere gelegenheid. Tijdloze brillen, modern, voor mannen en vrouwen. Met in de collectie dé festivalbril. Ray-Ban is gewoon voor iedereen. Overal.

Lees meer
Volg ons ook op