Contactlenzen

Onze specialist kijkt nauwkeurig welke lens het beste bij uw oog past en bespreekt met u de verschillende mogelijkheden.

Op het oog

Het aanbod van verschillende contactlenzen – harde lenzen, zachte lenzen, nacht lenzen en zelfs lenzen met een leesgedeelte – is enorm en voor de meeste ogen is er wel een geschikte variant te vinden.

Onze specialisten bekijken uw ogen en bespreken met u de verschillende mogelijkheden. Wanneer u de lenzen van uw keuze hebt, komt u na twee weken terug bij de contactlensspecialist en wordt de sterkte en het type lens gecontroleerd. Wij leveren uiteraard ook alle benodigde vloeistoffen, die precies passen bij de lenzen van uw keuze en uw ogen! Welke vloeistof voor u het meest geschikt is kunt u het best bespreken met een van onze contactlens specialisten. Ook dat is de service van Grit Optiek!

 

Twijfelt u ergens over?

Kom gerust langs voor advies

Maak een afspraak

Brillen

Voor de juiste glazen en het mooiste montuur gaat u natuurlijk naar Grit Optiek!

Lees meer

Nieuws

Bij Grit Optiek hebben we altijd wat nieuws te melden, volg ons en blijf op de hoogte van de laatste brilmode.

Lees meer

Veel gestelde vragen

Oogzorg en alles wat daarmee te maken heeft is best ingewikkeld. U heeft daar misschien veel vragen over. Kijk hier eens bij de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Bel of kom dan bij ons langs!

Lees Meer
Volg ons ook op