Dick Moby

Van montuur tot brillenhoes tot schoonmaakdoekje. De zonnebrillen en correctiebrillen van Dick Moby bij Grit Optiek zijn van A tot Z duurzaam. Met liefde handgemaakt van gerecycled acetaat (de zwarte monturen) of van bio-based acetaat (de gekleurde monturen). Er is ook gedacht aan een stevige brillenhoes: een mix van natuurlijke latex en kwaliteitsleer dat anders weg zou zijn gegooid. Zelfs de schoonmaakdoekjes zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Zo maakt u niet alleen uw duurzame bril schoon, maar ook een beetje de wereld. En met de volgende generaties Grit in ons achterhoofd, zijn wij daar als familiebedrijf heel blij mee.

Onder het motto “Quality is key, sustainability is king” biedt dit Nederlandse merk duurzame brillen in veel verschillende vormen en kleuren tegen fijne prijzen. Toch gaat het niet alleen om het milieu. Alle zonnebrillen zijn uitgerust met gecertificeerde Zeiss-glazen van topkwaliteit, zodat ook uw ogen nog lang mee kunnen. Bij Grit Optiek in Utrecht krijgt u de duurzaamheid van Dick Moby en de kwaliteitsservice van onze medewerkers.

 

U denkt misschien: mooi verhaal, die duurzame brillen, maar wat is bio-based acetaat? We leggen het u graag uit, dus kom langs in de winkel. U vindt Grit Optiek op Bakkerstraat 25 of Lange Elisabethstraat 1 in Utrecht.

Volg ons ook op