Masahiro Maruyama

Door het zware beta titanium zijn deze brillen van oersterke kwaliteit. Gemaakt door vakmensen volgens traditionele technieken. Zo gaat het vijlen en monteren van scharnieren op de traditionele Ding-stijl die niet geïmiteerd kan worden. Elke bril wordt apart gevormd met de hand wat zorgt voor een evenwichtig eindproduct. Ook de dikte van de veren, het voorstuk en de vorm van de neusbrug of -pads worden volledig op elkaar afgestemd, zodat de bril perfect op het gezicht zit. Terwijl de bril zelf compleet a-symetrisch is.

Iedere keer dat we bij een klant een Masahiro Maruyama-bril opzetten staan we versteld van het vakwerk dat nodig is voor het maken van deze brillen. Ook zien hoe a-symetrisch bij u staat? Kom langs in de winkel.

Over Masahiro Maruyama

In de wijk Kawada van de stad Sabae, provincie Fukui, staat een oude fabriek waar de brillen van Masahiro Maruyama met excellent vakmanschap op hoog niveau en kwaliteit worden gemaakt. Het merk slaagde erin een bril te maken met subtiele nuances volgens een succesvol productieproces. De functionaliteit van de brillen, de totale balans van het montuur, en de expressie van het ontwerp zijn mogelijk gemaakt door de technische vaardigheden van echte vakmensen. Een staaltje vakwerk voor op uw neus, dus.

Volg ons ook op