Nieuws

28 februari 2019

Hallo, mijn naam is Yana. Ik ben laatstejaarsstudente Optiek & Optometrie aan de hogeschool Odisee in Brussel, België. Gedurende februari, maart en april loop ik stage bij Grit Optiek. Door in de praktijk mee te werken hoop ik veel dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Zowel op vlak van optiek,  opt...

Lees meer
18 mei 2017

Carlo Alflen (57) werkt sinds 1 februari 1987 bij Grit Optiek in Utrecht. Onlangs is Carlo onder valse voorwendselen naar buiten gestuurd en wanneer hij terug kwam stonden er hapjes drankjes, oud personeel, vaste klanten vrienden en familie klaar om hem te feliciteren.

1 februari 2017

Sinds deze zomer is de vierde generatie Grit aan de slag gegaan bij Grit Optiek. Madelon heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen, zowel van haar vader Willem als haar opa Feike jr. Die het vak weer leerde van zíjn vader.

6 december 2016

Zo blij met onze nieuwe collectie van Oh my glasses uit Tokyo. De acetaat en titanium monturen zonder neuspads zijn speciaal voor de plattere neuzen gemaakt, de monturen met neuspads zijn voor alle neusjes geschikt. Grit Optiek is de enige winkel in Nederland die dit merk heeft, exclusiviteit gegarandeerd!