Brillen Merken - Grit Optiek
Suche
Suche

BRILLEN

Normaliter bezoekt de familie Grit ieder jaar nationale en internationale brillenbeurzen om te bekijken wat de nieuwste trends zijn in zowel design als techniek. Een bril moet uw gezicht mooier maken. Graag zoeken wij samen met u een bril uit die in perfecte balans is bij uw gezicht en persoonlijkheid.

Bij Grit Optiek vindt u de volgende merken correctie-brillen:

Grit Optiek heeft een ruime selectie monturen van Andy Wolf. Dit merk staat bekend om de prachtige combinatie tussen innovatief design en traditioneel vakmanschap. Het Oostenrijkse merk heeft een reputatie opgebouwd voor modieuze en klassieke brillen voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn de brillen gemaakt van recyclebaar materiaal en wordt er voor elke verkochte bril een vierkante meter bloemen geplant die de bijenpopulatie moet stimuleren. Ontdek onze volledige collectie Andy Wolf brillen op de website.

Saint Laurent, het wereldberoemde modemerk uit Parijs, staat bekend om zijn prachtige ontwerpen. De monturen combineren een klassieke maar tijdloze stijl. Saint Laurent brillen bieden een luxe uitstraling, met een moderne twist. Zo blijft u altijd in stijl. Grit Optiek helpt u graag met het vinden van een Saint Laurent bril die bij u past.

De monturen van Monoqool worden laag voor laag opgebouwd in een state-of-the-art 3D printer. Het zijn vernieuwende, originele ontwerpen en gemaakt van licht materiaal dat een beetje lijkt op papier. Wij beschrijven ze weleens als ‘brillen van papier-maché, die niet smelten in de regen’, want de kwaliteit is top. Dankzij de 3D-technologie hoeven er geen schroefjes gebruikt te worden. Wanneer u dus een Monoqool-bril bij Grit Optiek koopt dan zit er bij u nooit een schroefje los.

LEUK OM TE WETEN

De monturen van Monoqool zijn 30% lichter dan normale monturen, maar hoeveel wegen ze dan? Slechts 10 gram!

Prettig gestoord met een erg mooie pasvorm. Zo beschrijven wij de brillen van Theo bij Grit Optiek. Veel klanten die voor het eerst een Theo-bril passen, zijn verrast dat de bril hen zo mooi op het gezicht valt. Het merk staat dan ook voor baanbrekende monturen die geschikt zijn voor meerdere gezichtsvormen. Lekker eigenwijs. Dat past wel bij onze familie.

LEUK OM TE WETEN

Wat begon als een kattebelletje op een bestelbon, groeide uit tot de slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: theo loves you. Het motto dat nu nog de lijm is tussen alles wat Theo doet.

Yuichi Toyama bundelt Japans vakmanschap met innovatief design. Alle brillen van Yuichi zijn gemaakt van beta-titanium en/of acetaat en worden in de Fukui regio in het westen van Japan gemaakt. Het design is minimalistisch maar beschikt toch over die kleine, typisch Japanse details die de bril uniek maakt. De brillen zijn onconventioneel en tijdloos. Yuichi Toyama kleurt sommige van zijn brillen heel subtiel in, waardoor een samenspel van lijnen ontstaat die uniek is. Geschikt voor mensen die iets origineels willen zonder dat dit op de voorgrond treedt.

Zien of deze Japanner uw hart ook sneller doet kloppen? Kom langs bij Grit optiek om te passen!

Masahiro maakt brillen zoals niemand anders dat doet; namelijk volledig asymmetrisch! Niets aan deze brillen klopt, waardoor de brillen dan weer kloppen. De brillen worden handgemaakt in Japan van Japans beta-titanium. Een Masahiro Maruyama bril is zo’n uniek kunstwerk op uw gezicht, deze móet u proberen!

Leuk weetje: Alleen de neuspads zijn symmetrisch bij deze brillen, kom dit maar eens bekijken bij Grit Optiek.

Het Franse merk Brett haalt hun inspiratie uit cultfilms en TV-series uit de jaren 70. Het blok-titanium geven deze brillen toch een moderne look én maakt ze ijzersterk! De ontwerpen zijn geïnspireerd op mannen die de codes durven te doorbreken, en dit deden met durf en elegantie. Grit Optiek helpt u graag met het vinden van een Brett bril die bij u past.

Blake Kuwahara staat bekend om zijn techniek om een bril in een bril te maken. Er worden twee aparte brillen gemaakt die door laminatie ‘in’ elkaar worden gezet. Het productie proces van één Blake Kuwahara-bril is maar liefst 8 maanden.

Leuk weetje: De bril is iets verzwaard in de oortip waardoor deze perfect in balans is op het gezicht en daardoor minder zwaar aanvoelt.

Met een Giorgio Armani-bril kunt u alle kanten op. De gebruikte materialen zorgen voor een goede kwaliteit en de luxueuze afwerking met een retrotoets blijft populair. Onze ervaring is dat vrijwel iedereen zich prettig voelt bij het dragen van een Giorgio Armani-bril. Eenvoudig, charmant en altijd tijdloos.

OVER GIORGIO ARMANI

Modeontwerper Giorgio Armani werd geboren in Piacenza, Italië in 1934. Hij begon zijn loopbaan in de jaren ’60 bij Nino Cerruti, maar opende in 1970 zijn eerste eigen bedrijf. Als symbool koos hij een adelaar, die uitgroeide tot zijn handelsmerk. Hij startte met een mannenlijn, gevolgd door een dameslijn. Sinds 1975 kwamen daar ook een kinderlijn bij, ondergoed, zwemkledij, accessoires én brillen.