Zonnebrillen Merken - Grit Optiek
Suche
Suche

ZONNEBRILLEN

Normaliter bezoekt de familie Grit ieder jaar nationale en internationale brillenbeurzen om te bekijken wat de nieuwste trends zijn in zowel design als techniek. Een bril moet uw gezicht mooier maken. Graag zoeken wij samen met u een bril uit die in perfecte balans is bij uw gezicht en persoonlijkheid.

Bij Grit Optiek vindt u de volgende merken correctie-brillen:

Het is fijn kijken met deze zonnebrillen. Persol biedt u de keuze uit normale glazen, gepolariseerde glazen en minerale glazen (echt glas). Vanwege de goede kwaliteit en de ruime keuze zijn wij trots dit merk aan te kunnen bieden aan onze klanten. U bent bij ons van harte welkom om te zien hoe zo’n tijdloze Persol-zonnebril bij u staat.

OVER PERSOL

In 1917 begon fotograaf en opticien Giuseppe Ratti met het vervaardigen van zonnebrillen speciaal voor piloten. Met optimale bescherming te bieden tegen licht, zon en het weer. De Protector, heette die bril en werd al snel favoriet bij strijdkrachten en piloten van de Italiaanse luchtmacht. Zo werd het merk steeds bekender waarna het in 1938 officieel werd gelanceerd.

LEUK OM TE WETEN

U kunt elke Persol-bril herkennen aan de stilistische ‘pijl’ die volledig is ingewerkt in het scharnier. Nog een leuk weetje: Persol past het zogenaamde Meflecto systeem toe. Daarmee ontstonden de eerste flexibele brilveren.

Het Italiaanse modehuis Prada stamt uit 1913 en staat bekend om luxe en gedurfde designs. Ook in de brillen van Prada zie je hun kenmerkende stijl terug, vaak met het driehoeks logo op de veer. Bij Grit Optiek verkopen we de zonnebrillen van Prada, die variëren in stoer en gedurfd tot glamourous over the top. Met een Prada op je neus ga je anders lopen. Probeer het uit bij Grit Optiek!

Bij Grit Optiek kunt u de Serengeti-zonnebrillen zelf ervaren. Deze stijlvol ontworpen brillen staan bij kenners bekend als de beste zonnebrillen ter wereld. Dat is niet vreemd, want het bijzondere glas beschermt uw ogen op 3 manieren: het filtert blauw licht waardoor u een soort HD-zicht krijgt (een blauwlichtfilter wordt dat genoemd), de glazen worden donkerder naarmate het UV-licht sterker wordt (dat heet ‘photochromic’) en de glazen nemen schitteringen van het licht weg (ze zijn dus ook nog eens gepolariseerd). Al met al bieden de Serengeti-zonnebrillen ontzettend goede bescherming voor uw ogen.

OVER SERENGETI

“Met een zonnebril van Serengeti ziet u de wereld net zo goed als u er zelf uitziet met uw nieuwe Serengeti op.” Er zijn vier verschillende soorten zonneglazen waarvan het Drivers glas de bekendste is. Wilt u alleen de beste zonnebril? Maak direct een afspraak of kom langs in de winkel.