Onze Specialisten - Grit Optiek
Suche
Suche

ONZE SPECIALISTEN

Bij Grit Optiek werken opticiens, contactlensspecialisten en optometristen.
Met hun kennis, ervaring en enthousiasme staan zij klaar om u van dienst te zijn!

Madelon had eerst niet zo veel met brillen en is klinische psychologie gaan studeren. De optiek begon echter alsnog te lonken en nu is ze opticien. Ze vindt het leuk om te ondernemen en nieuwe collecties in te kopen. Maar ook van een prettig contact met een leuke klant kan ze erg blij worden. Wanneer ze niet met het familiebedrijf bezig is houdt ze ervan met vrienden op het terras te zitten en verre reizen te maken.

Madelon Grit

Tijdens een studiestop heeft Melanie via het arbeidsbureau kennis gemaakt met de optiek. Dat vond ze zo leuk dat ze haar oude studie niet meer heeft afgemaakt maar koos voor een opleiding tot opticien. Melanie wordt er gelukkig van als de klanten blij de deur uit lopen, gelukkig zorgt haar zorgvuldige manier van werken er ook voor dat dit altijd het geval is. In haar vrije tijd maakt ze graag mooie fotoboeken van de vakanties met haar gezin (die ze eigenlijk wel wat vaker zou willen hebben).

MELANIE BOOGAARd RUTTEN

Haar kunstzinnige achtergrond (Rietveld academie) komt naar voren in haar gevoel voor kleur en esthetiek. In de optiek vindt ze de afwisseling tussen verkopen en oogmetingen het leukst en meet-puzzels met lastige sterktes kunnen haar niet ingewikkeld genoeg zijn! Ondanks haar geduldige persoonlijkheid zijn lenzen niks voor haar. Als ze niet aan het werk is leest of breit Anahid graag.

ANAHID VAN DER LINDEN

Carlo werkt al ruim 35 jaar bij Grit Optiek. Zijn opleiding tot fijne instrumentenmaker zorgt voor een uitmuntend technisch inzicht; als Carlo iets niet kan maken, dan ís het niet te maken. Carlo heeft inmiddels al 7 opticiens opgeleid, deze man is niet moe te krijgen want in het weekend gaat hij graag hardlopen en hij fietst elke dag 30 km! „Oom Carlo“ voelt na al die jaren een beetje als familie.

CARLO ALFLEN

Souad was 30 toen ze voor de liefde naar Nederland emigreerde en daar plukken wij nu de vruchten van! Ze is een echte aanpakker en is dan ook druk bezig haar oogmetingen naar het hoogste niveau te tillen. U vindt altijd een glimlach op haar gezicht en ze houdt van een geintje. Naast brillen houdt ze van shoppen en chocola.

SOUAD EL HAMDANI

Van ontwikkelingswerk in Ethiopië naar contactlenzen in Utrecht, Anita heeft een hoop gezien in haar leven. Zij is onze contactlensspecialist en vindt het heerlijk zich steeds verder te ontwikkelen. Anita is lekker direct en zakelijk daardoor weet iedereen wat ze aan haar hebben. Met thuis drie kinderen zit ze nooit stil.

ANITA PIETERS

Emma studeert makelaardij en bedrijfskunde en heeft altijd naast haar studies in de optiek gewerkt. Ja dat is veel, maar Emma kan gewoon alles. Als ze niet aan het racen is tussen werk en studies dan zit ze op de racefiets om toch n beetje snelheid te houden. Emma is op zaterdagen bij Grit Optiek te vinden en is onze vaste invaller bij ziekte of vakantie.

EMMA DE CLERCQ ZUBLI

Nastassia kwam als administratief medewerker maar werd ook gegrepen door het optiekvak. Inmiddels is ze bijna opticien! Haar winkel- en horeca ervaring zorgen ervoor dat ze u altijd gastvrij ontvangt en met haar oog voor stijl zal ze u verrassen met de mooiste monturen. Ze is gek van haar twee hondjes en wandelt daar graag mee.

NAStAsSiA KALLENDORF

Bart-Jan is de optometrist van Grit Optiek. Hij heeft al flink wat jaartjes ervaring en is geregistreerd KP-optometrist. Dit houdt in dat hij regelmatig bijscholing geniet en dus altijd up-to-date is in zijn vak. Deze goedgemutste Schiedammer kunt u op dinsdag tegen het lijf lopen.

Bart-Jan Oldeman

Zoey heeft geschiedenis gestudeerd in Rotterdam en vond de geschiedenis van Grit Optiek ook wel interessant. En gelukkig maar want met hoge precisie voert zij de administratie. Daarnaast vindt Zoey het heel leuk om de perfecte bril bij een gezicht te zoeken en dat heeft ze goed in de vingers.

Zoey Bruinier

Suzan is al opticien en is momenteel in de laatste fase van haar opleiding tot orthoptist. Deze vrouw is werkelijk van alle markten thuis. Omdat ze ook nog in het oosten van het land werkt, heeft u geluk als u van haar expertise gebruik kan maken bij Grit Optiek!

Suzan Bos

ONZE OPTOMETRISTEN

Een optometrist heeft een paramedisch beroep. Behalve het bepalen van een bril- en/of contactlenssterkte mag en kan de optometrist de gezondheid van het oog controleren. Aandoeningen zoals staar, glaucoom en macula degeneratie kunnen door de optometrist geconstateerd worden. Ook andere oogafwijkingen kunnen door een optometrist worden ontdekt. Eigenlijk doet een optometrist al het voorwerk voor de oogarts.

U kunt bij Grit Optiek zonder verwijsbrief onze optometrist consulteren. Wanneer uit het onderzoek blijkt dat er problemen zijn, verwijst de optometrist u naar een oogarts. U heeft tevens een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Bij spoed, ernstige afwijkingen of aandoeningen kan de optometrist ook direct contact opnemen met de desbetreffende oogarts, waardoor u soms sneller terecht kunt.

ONZE OPTICIENS

Bij Grit optiek werken alleen gediplomeerde opticiens, dit houdt in dat zij allen een 3-jarige opleiding hebben gevolgd en wij garant staan voor hun metingen. Onze opticien kijkt natuurlijk ook naar de gezondheid van het oog en bij onduidelijkheden verwijst hij of zij u door naar de optometrist voor verder onderzoek. Naast een betrouwbare meting krijgt u van onze opticiens vakkundig advies over welke vorm en kleur het mooist staat bij uw gezicht en welke brillenglazen het beste aan uw kijkbehoeftes zullen voldoen.

ONZE CONTACTLENSSPECIALISTEN

Onze contactlensspecialisten zijn gediplomeerd. Hun productkennis is groot, zodat zij precies weten welke van die talloze contactlenzen het beste passen bij uw ogen.