Nachtlenzen

Onze specialist kijkt nauwkeurig welke lens het beste bij uw oog past en bespreekt met u de verschillende mogelijkheden.

Nachtlenzen

Uw ogen corrigeren terwijl u slaapt… Dat kan met nachtlenzen! Deze lenzen vervormen ’s nachts de vorm van uw hoornvlies, waardoor u overdag haarscherp ziet. De lenzen zijn iets doorzichtig, dus u hoeft ze niet uit te doen als u ’s nachts uit bed moet. Wanneer u verwacht lang op te zijn, bijvoorbeeld voor een feest of een lange vlucht – raden we u aan voor vertrek de lenzen twee uur te dragen. Nachtlenzen zijn geschikt voor een sterkte tussen 0.00 en -4.00 en een kleine cylinder afwijking.

Na uw eerste nacht met deze lenzen komt u de volgende ochtend bij Grit Optiek langs voor een eerste controle. Na een week komt u nog een keer terug en kunnen wij precies vaststellen of de lenzen voldoende corrigeren. Na een maand en na een half jaar verwachten wij u weer op controle.

Wij leveren uiteraard ook alle benodigde vloeistoffen, die precies passen bij de lenzen van uw keuze en uw ogen! Wat voor de één een fijne vloeistof is, hoeft voor de ander niet zo te zijn.

Twijfelt u ergens over?

Kom gerust langs voor advies

Maak een afspraak
Volg ons ook op